OM Widmarks hem

Widmarks villa ligger i centrala Järna söder om stockholm och är en så kallad paladar. En gästurang och mötesplats för gäster som önskar ett alternativ till det vanliga utbud av mat och socialt umgänge som finns idag. Vi erbjuder en bred variation av möjligheter för våra gäster att äta och umgås. 

Vi både tar emot bokningar och skapar egna evenemang. Fokus ligger på råvaror av hög kvalitet, ekologiskt och närproducerat, tillagat och serverat i en riktig hemmamiljö, där ni själva kan vara delaktiga i arbetet. 

Vår matsal har upp till 14 sittplatser runt bordet och 8 stolar runt köksbordet. Evenemangen kan variera efter ert behov. Exempelvis interaktiva middagar, matlagningskurser, matstudium, minikonferenser eller festarrangemang.

Vill ni veta mer om oss? Klicka på kontaktlänken och skicka dina frågor.

Har ni en bokningsförfrågan? Klicka på bokningslänken och skicka din förfrågan. 

.
TEAM widmarks

Kökschef Simon, 46 år. Pappa, matlagare, kokboks-junkie, korvgubbe, matmekaniker, entreprenör och fastighetsansvarig. 

Assisterande kock Nadia, 18 år, dansare, erfaren diskare och ansvarig för smink, kläder och social media.   


Sous-chef Samuel, 17 år, tonåring, dataspelsnörd och ansvarig för provsmakning, råvarukvalitet, public relations och ekonomi.

Servitrisen Tuva, 12 år, barn, hästgalen, kreativ direktör och ansvarig för produkttestning, kritisk granskning och estetisk utformning.  


Fler team-medlemmar lägs till här inom kort...


 

Vikarier, köksbiträden, servitriser, barristor och sommelier består av en salig blandning av far- och morföräldrar, släktingar och vänner...


Järna Matverkstad / widmARKS HEM 
Matlagning - Råvaror - Inspiration - Evenemang - Projekt - konsult